SsangYong i kolačići

Pomoću tehnologije kolačića (cookies) omogućavamo vam najbolji doživljaj naše web stranice. Podaci prikupljeni preko kolačića su anonimni. Molimo vas da označite slažete li se s upotrebom ove tehnologije.

Novosti

Predstavljen Rexton II

U zagrebačkom prigradskom naselju Gračane, poznatom po luksuznim urbanim vilama i elitnim restoranima, ali i po činjenici da upravo tu počinje uspon na popularno Sljeme, predstavljen je redizajnirani SsangYong Rexton II.

Lociravši predstavljanje baš u Gračane, tvrtka KMAG sasvim je precizno naznačila i namjenu, odnosno opredjeljnost vozila k vozačima koji preferiraju luksuz i snagu uz izraženu težnju za "light" avanturizmom. Poklonici moćnih SUV-ova time su dobili novu slatku brigu, a hrvatske ceste više automobila sve pozantijeg korejskog proizvođača poznatog po partnerstvu s Mercedesom.

Rexton II je vrhunsko terensko vozilo koje je stvoreno za najteže cestovne i terenske uvjete vožnje, a u isto vrijeme odiše udobnošću i sigurnošću limuzine. Vanjština profinjenih linija prepoznatljiva je po SsangYongovoj maski motora i nudi čak 5 boja karoserije. Unutrašnjost Rextona II odiše toplinom i udobnošću. Prilagodljiv putnički prostor i višenamjenski prtljažnik čine ga idealnim vozilom za poslovne, obiteljske i terenske namjene

Motorna paleta Rextona II nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Na raspolaganju su 2,7-litreni XVT dizelski motor sa 186 KS, 2,7-litreni XDi dizelski motor sa 165 KS i 3,2-litreni 6-cilindrični benzinski motor izrađen po licenciji Mercedes-benza sa 220 KS (tzv. »svilenih šest«). Motori dolaze s 5-stupanjskim ručnim mjenjačem i 5-stupanjskim automatskim mjenjačem T-Tronic s mogućnošću ručnog mijenjanja brzina. Rexton II je opremljen i stalnim pogonom na sva 4 kotača te sustavom TOD.