SsangYong i kolačići

Pomoću tehnologije kolačića (cookies) omogućavamo vam najbolji doživljaj naše web stranice. Podaci prikupljeni preko kolačića su anonimni. Molimo vas da označite slažete li se s upotrebom ove tehnologije.

Novosti

SsangYongov novi manji SUV zvat će se Tivoli

▪ Ime “Tivoli” inspirirano je talijanskim drevnim odmaralištem s bogatom tradicijom
▪ Na korejsko tržište dolazi u siječnju 2015., a u ostatku svijeta u drugom kvartalu 2015.
▪ Urban, dinamičan i stiliziran SUV s daleko nadmoćnom kvalitetom interijera u svojoj klasi

 

Iz kompanije SsangYong Motor otkrili su dugo iščekivano ime i fotografije novog SUV modela, kojeg su razvijali protekle 3 godine.

 

 
Novi model SsangYonga razvijen je pod projektnim imenom “X100”, a na cestama će se naći pod simboličnim imenom“Tivoli”.

 

Tivoli je ime talijanskog grada, smještenog nedaleko od Rima. Poznat je po bogatoj kulturnoj baštini, palači Villa d’Este te slikovitoj ljepoti. Tivoli je, također, omiljeno odmaralište mnogih Talijana.

Upravo taj drevni grad poslužio je kao inspiracija za novi SsangYongov kompaktni SUV. Tivoli će budućim vozačima osigurati sreću i uzbuđenje prilikom svake vožnje, a ujedno će donijeti i prepoznatljivu SsangYongovu tradiciju specijaliziranog proizvođača SUV vozila.

Uz ime novog vozila, SsangYong Motors predstavio je i fotografije vanjskog i unutrašnjeg izgleda automobila.

Vanjski izgled prati urbani, dinamični SUV dizajn modernih linija, koji utjelovljuje ritmičke pokrete pod jasnom prepoznatljivošću SsangYongova stila. Ritmičan, dinamičan i dostojanstven; prirodno se nameću kao atributi koji opisuju vanjski izgled Tivolija.

Kada je u pitanju interijer, stil „Compact Deluxe“ podrazumijeva ponajbolji moderni dizajn unutrašnjosti te raskošnu putnu kabinu i prtljažni prostor, koje ga definitivno svrstavaju među najbolje u svojoj klasi. Tivoli donosi jednostavan pristup IT uređajima, a svojom praktičnošću i vrhunskim dizajnom zadovoljit će i najzahtjevnije kupce.
       
„Tivoli“ će se na korejskom tržištu naći u siječnju 2015., a u ostatku svijeta u drugom kvartalu 2015. Kroz opsežne analize tržišta, SsangYong je temeljito radio na poboljšanju kvalitete proizvoda, a očekuje se kako će upravo ovaj kompaktni SUV pokrenuti nove trendove na automobilskom tržištu.