SsangYong i kolačići

Pomoću tehnologije kolačića (cookies) omogućavamo vam najbolji doživljaj naše web stranice. Podaci prikupljeni preko kolačića su anonimni. Molimo vas da označite slažete li se s upotrebom ove tehnologije.

Novosti

AUTOSALON ŽENEVA 2019.

Potpuno novi Korando na europskom SUV tržištu predstavit će se kao dio potpuno obnovljene izvozne linije vozila

SsangYong na ovogodišnjem međunarodnom automobilskom salonu u Ženevi privukao je veliku pozornost medija i to – svjetskom premijerom nove generacije modela Korando te europskim predstavljanjem modela Mussso Grand. 

Na švicarskom automobilskom salonu SsangYong posjetiteljima je predstavio ukupno 6 svojih vozila, uključujući i novi Korando, novi model Musso Grand te svoje ključne europske prodajne adute – modele Tivoli i Rexton. 

Generalni direktor tvrtke SsangYong Johng-Sik Choi u svom je pozdravnom govoru izjavio: „Automobilski razred C danas je najveći i još uvijek najbrže rastući segment vozila na globalnom tržištu SUV-ova, ali i najomiljeniji među mlađim kupcima koji traže inovativne funkcije i najnoviju tehnologiju.“ Naglasio je pritom da će novi Korando, pun inovacija, predstavljati izvrstan izbor za europske vozače koji slijede najnovije trendove.