SsangYong i kolačići

Pomoću tehnologije kolačića (cookies) omogućavamo vam najbolji doživljaj naše web stranice. Podaci prikupljeni preko kolačića su anonimni. Molimo vas da označite slažete li se s upotrebom ove tehnologije.

Novosti

OBAVIJEST PRILIKOM EPIDEMIJE KORONAVIRUSA

SsangYong servisi ostaju otvoreni za Vas

Poštovani,

sukladno situaciji vezanoj uz epidemiju virusa COVID-19, obavještavamo Vas da smo ograničili rad naših centara u skladu s vladinom odlukom o zatvaranju prodavaonica koje nisu nužne. Zatvorili smo prodajni dio centara, dok servis radi i dalje u ograničenom opsegu, jer i u ovim danima želimo osigurati Vašu mobilnost i sigurnost na cesti.

Naravno, na prvom nam je mjestu zdravlje naših zaposlenika i klijenata. Kao rezultat toga, mnogi naši zaposlenici rade kod kuće, što znači da prilikom naručivanja i savjetovanja može doći do malo duljeg čekanja nego ste inače navikli. Ljubazno Vas molimo za razumijevanje i strpljenje.

Ukoliko nas ne možete dobiti na telefon, pošaljite nam e-mail na našu adresu info@ssangyong.hr. Redovito ćemo pratiti i odgovarati na Vaše poruke. Također, ovih dana, kada smo više kod kuće, rado ćemo biti na raspolaganju za sva Vaša pitanja u vezi sa SsangYong vozilima.

U slučaje posjete našeg servisa, možete očekivati sve preventivne mjere u skladu s preporukama u sprječavanju širenja virusa. Molimo Vas, nemojte nam zamjeriti ukoliko se nećemo rukovati s Vama ili ukoliko će u prostoriji biti više osoblja koje redovito dezinficira sve površine.

Stanje u zemlji i svijetu redovito pratimo te ćemo se prilagođavati vladinim mjerama i preporukama. Za sada Vas još uvijek pozivamo da svoja vozila dovezete na popravak ili redoviti servis kojeg zahtjeva jamstvo. Učiniti ćemo sve da Vaša mobilnost ostane neometana.

Ostanite zdravi.
SsangYong Hrvatska