SsangYong i kolačići

Pomoću tehnologije kolačića (cookies) omogućavamo vam najbolji doživljaj naše web stranice. Podaci prikupljeni preko kolačića su anonimni. Molimo vas da označite slažete li se s upotrebom ove tehnologije.

Razvoj automobilske tehnologije za budućnost

Istraživački tim SsangYong Motora, kojeg karakterizira vrhunska tehnička stručnost, već više od 50 godina vođen je odlučnošću i strašću za stvaranjem visokokvalitetnih vozila i za najzahtjevnije kupce.

Kako bi održao konkurentnost, istraživački razvojni centar tvrtke danas dodatno poboljšava svoje mogućnosti intenzivnim ulaganjem u razvoj nadolazećih automobilskih tehnologija koje su usmjerene na zaštitu okoliša, sigurnosti i nove informacijske značajke. Centar za istraživanje i razvoj SsangYong Motors nastoji ponuditi svojim kupcima raznovrstan izbor modela automobila. Takav izbor počiva na konkurentnom razvoju monovolumena i sportskih terenaca, visokokvalitetnih premium vozila s poboljšanim mogućnostima te platforme vozila s integriranom karoserijom i podvozjem osiguravajući visoku troškovnu konkurentnost, ekonomičnost goriva i iskorištenost prostora. Ovakav razvoj upotpunjava ponudu srednjih i velikih SUV vozila i velikih limuzina s prednjim pogonom, kako bi se osigurala udobna vožnja i izvrsne vozne performanse.

S druge strane, centar za istraživanje i razvoj SsangYong Motor jača svoj unutarnji kapacitet povećanjem ulaganja u istraživanje i razvoj, osobljem i inovacijama u procesima temeljenim na postojećim resursima i tehnologijama, istovremeno poboljšavajući cjelokupnu ponudu proizvoda razvojem ekološki prihvatljivih automobila i naprednih tehnologija. Također, izuzetnu tehnologiju treba uskladiti s potrebama putnika kako bi se mogla učinkovito koristiti u vozilima - tako da su ljudi uvijek u fokusu istraživanja i razvoja motornih vozila SsangYong. Razvijanje sigurnosnih tehnologija, tehnologija udobnosti vožnje i tehnologija zaštite okoliša koje štite zajedničku budućnost, ključna su usmjerenja SsangYong Motorsa.

Novi Korando

Novi Korando

Novi Rexton

Novi Rexton