Istraživanje i razvoj

Oblikovanje vozil
Dizajniranje vozila

SsangYongov I&R centar zapošljava kreativce s različitih područja (stil, modeliranje, elektronika, metalurgija, kemija, sigurnost, proizvodni inženjering, ekologija...). I&R potencijal uz suvremeni hardware omogućava podjelu funkcija kao što su strukturni dizajn i obrada podataka u realnom vremenu.

Rastuća ekološka osviještenost ključna je za razvoj novih vozila. SsangYong Motor veoma intenzivno radi na usavršavanju svih sadašnjih i budućih propisa povezanih s emisijama štetnih plinova i reciklažom vozila.

SsangYongov I&R centar širi svoja istraživanja s tehnološkog područja na analize potrošačevih potreba i želja s jasnim ciljem – maksimizirati zadovoljstvo korisnika.


Pouzdanost i sigurnost

Strogi postopki testiranja
Strogi postupci testiranja

Kako bi osigurali najzahtjevnije moguće standarde svojih vozila, SsangYongovi inženjeri upotrebljavaju najsuvremenije i najpouzdanije tehnologije, uz pomoć kojih će korejski proizvođač i ubuduće nuditi izuzetne automobilske performanse, pouzdanost i sigurnost.

Dizajn i razvoj vozila tvrtke SsangYong Motor temelje na primjeni strogih testnih postupaka u ekstremnim uvjetima bespuća Sjeverne Amerika, Bliskog Istoka, Istočne Azije i Skandinavije.


Kvaliteta

Kontrola kakovosti
Kontrola kvalitete

SsangYong Motor ispunjava standarde ISO9001, sustave kvalitete s područja dizajna, proizvodnje i postprodajnih aktivnosti osobnih vozila i vozila s pogonom na sva četiri kotača. Već 1997. godine taj sustav kvalitete potvrdio je njemački zavod TÜV Rheinland. Prije SsangYonga to nije postigao nijedan korejski proizvođač.